All for Joomla All for Webmasters

Facebook

  • тел. 032 641 696, моб.: 0888 809 852, 0899 000 266
  • Пон. - Пет.: 9:00 - 17:30 ч.
  • rust@kasovi.com

Препоръчвани продукти

Compact S

Compact S
228.00 лв.

Daisy Compact M 02

Daisy Compact M 02
250.00 лв.

Perfect S 01

Perfect S 01
260.00 лв.

За нас

„РУСТ СЕРВИЗ” ООД предлага фискални касови апарати, системи за отчитане на бензино- и газоколонки, принтери, електронни везни, както и цялостни фискални системи за продажби. Приемник на създадената през 1993 г. ЕТ „РУСТ – РУМЕН ПЕНЕЛОВ”, фирмата се наложи на пазара с отлични решения и конкурентни цени, съобразени с индивидуалните изисквания  на  всеки  един  клиент. „РУСТ СЕРВИЗ ООД” е оторизирана и лицензирана за извършване на монтажна и сервизна дейност на касови апарати и фискални устройства по реда на Наредба № Н-18 в съответствие с изискванията на българското законодателство и е член на Българската Асоциация на Дистрибуторите на Фискални Устройства /БАДФУ/.

Предлаганите от фирмата касови апарати и фискални устройства отговарят на законовите изисквания за регистриране и отчитане на продажби чрез фискални устройства в търговски и други обекти.

„РУСТ СЕРВИЗ” ООД продава утвьрдените български марки: ЕЛЕКТРОНИКА, ДЕЙЗИ, ДАТЕКС,  ЕЛКА,  ЕЛТРЕЙД и ВЕДИЯ. Заради нарастналото търсене на фискални системи за малки и средни обекти предлагаме и складово-счетоводните програмни продукти на фирмите „МИКРОИНВЕСТ” и „МИСТРАЛ”.

При закупуване на касов апарат нашите клиенти получават едногодишна гаранция, безплатно обучение и стандартен едногодишен договор за техническо обслужване и ремонт за съответното фискално устройство.  Фирмата извьршва фискализация и програмиране на фискалните устройства, издава необходимите документи  за  регистрация в НАП и осигурява гаранционен и следгаранционен сервиз.

Оптимизираната компютърна програма за административно и сервизно обслужване на „РУСТ СЕРВИЗ” ООД гарантира предоставяне на актуална информация, компетентни консултации и своевременно техническо обслужване на клиентите ни, включително и по телефона.

Фирмата разполага с широка клиентска мрежа – наши клиенти са както големи и средни предприятия, така и малки фирми и физически лица.

КВАЛИФИЦИРАН ЕЛЕКТРОНЕН ПОДПИС

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА КВАЛИФИЦИРАН ЕЛЕКТРОНЕН ПОДПИС /КЕП/ ЗА:
  • ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА
  • ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА
  • СВОБОДНИ ПРОФЕСИИ

 

Прочетете повече тук.

ОНЛАЙН ПРОДАЖБИ

Фирмата стартира онлайн продажби на всички видове касови апарати.

Можете да се възползвате от новата услуга от тук.

Промоция

Касов апарат + Подарък

При закупуване на нов касов апарат вие получавате също - регистрация в НАП Пловдив, подарък касова книга за дневни отчети и кочан касови бележки.

Ресурси

Можете да изтеглите кратки ръководства за най-продаваните модели касови апарати от тук.